Skip to main content

Contact

Vul dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

[]
1 Step 1
Naam
Geboortedatum
date_range
Telefoonnummer
Eventuele vragen of opmerkingen
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

Afspraken en vragen

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9 tot 17 uur op telefoonnummer: 020 6470474  Kies 2 voor het maken van afspraken of overleg met de praktijkassistente.

Als je oproep niet direct wordt beantwoord, zijn we in gesprek. Spreek dan gerust je naam en telefoonnummer op onze voicemail in. Dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug. Spreek bij spoed niet in, maar bel het spoednummer.

Mail

praktijk@verloskundige-amstelveen.nl

Het e-mailadres is bedoeld voor praktische zaken, zoals het aanvragen van een zwangerschapsverklaring. Voor het stellen van medische vragen is het spreekuur bedoeld, of je kunt telefonisch contact opnemen met de praktijk.

Aanmeldformulier

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de eerste controle. Geef gerust aan op welk moment wij contact met je kunnen opnemen. Ook voor begeleiding in het kraambed, wanneer je in de zwangerschap begeleid wordt door de gynaecoloog, kun je dit formulier gebruiken.

Aanmeldformulier

Spoed

Bij pijn, ongerustheid en tijdens de bevalling en kraamtijd zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op: 020 6470474 Kies 1 voor de dienstdoende verloskundige.

Als de spoedlijn niet bereikbaar is en je vraag even kan wachten, vragen wij je om na 5 minuten nogmaals te bellen. Indien de spoedlijn herhaaldelijk niet bereikbaar is bel je, alleen voor spoed, met de verloskamers van Ziekenhuis Amstelland op: 020 7556642
Geef dan duidelijk aan ons te willen bereiken.

Adressen

GGD/Ouder- en Kindteam Zuid
MFC Gebouw
A.J. Ernststraat 112
1082 LP Amsterdam Buitenveldert
Plan route hier naartoe

Medisch Centrum Molenweg
Molenweg 12a
1182 CL Amstelveen
Plan route hier naartoe

Verloskundige praktijk Amstelveen/Buitenveldert
Gezondheidscentrum Duizendblad
Kamillelaan 1h
1187 ER Amstelveen
Plan route hier naartoe

Close Menu