Contact

Contact met onze praktijk

Hier vind je alle gegevens rondom onze bereikbaarheid.

bij spoed

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer: 06-1424 3550.
Bij geen gehoor, bel je na 10 minuten opnieuw. Kan iets niet langer wachten, roep ons dan op via de boodschappendienst: 020-618 1818.


Afspraken en vragen

Voor het maken van afspraken en het stellen van vragen, kun je ons bereiken op werkdagen van 9 tot 17 uur op telefoonnummer:

020-647 0474

Je krijgt dan de assistente of een van de verloskundigen aan de telefoon. Als wij niet opnemen, hoor je onze voicemail. Dan zijn we niet in staat de telefoon op te nemen of we zijn in gesprek. Spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in. Dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug. Spreek bij spoed nooit in, maar bel het spoednummer.

Bevallingen en dringende zaken

Bij spoed: 06-1424 3550

Bij pijn, ongerustheid en voor de bevalling en het kraambed is de dienstdoende verloskundige 24 uur per dag bereikbaar op bovenstaand nummer. Als wij niet opnemen, zijn wij telefonisch in gesprek, of druk bij een bevalling. Probeer het dan na 10 minuten opnieuw. Bij opnieuw geen gehoor en uitsluitend voor spoedgevallen, kun je ons laten oproepen via de boodschappendienst: 020-618 1818

Fax

Voor het opvragen van clientgegevens door derden, is een door de client getekend toestemmingsformulier nodig. Dit kunnen wij ontvangen op faxnummer: 020-640 6884

Mail

Je kunt ons ook bereiken per e-mail. Ons e-mailadres is:

praktijk@verloskundige-amstelveen.nl

Het e-mailadres is bedoeld voor praktische zaken, zoals het aanvragen van een zwangerschapsverklaring. Voor het stellen van medische vragen is het spreekuur bedoeld, of kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk.

contactformulier

Je kunt je ook per e-mail aanmelden voor de eerste controle. Gebruik dan dit contactformulier. Geef gerust aan op welk moment we contact met je kunnen opnemen. Ook voor aanmelding voor begeleiding in het kraambed, wanneer je in de zwangerschap begeleid wordt door de gynaecoloog, kun je dit formulier gebruiken.