Onze praktijk

Het team

Je zult ons leren kennen bij de controles en echo's in je zwangerschap. We kijken er naar uit je te verwelkomen in onze praktijk.

DBGF-34Wij zijn (v.l.n.r.) Astrid Wolbink, Suzanne van Bloemen,Marloes Guntenaar en Marloes Smidtman, de verloskundigen in de praktijk. Wij worden ondersteund door praktijkassistenten Saskia Smit en Astrid Johan. Naast ons mooie werk in de praktijk, zijn wij zelf ook allemaal moeder!

 

                                                    ASSISTENTES

DBGF-21DBGF-26Een van onze assistentes, Saskia of Astrid, is iedere werkdag op de praktijk. Wanneer je ons dan belt, is zij het eerste aanspreekpunt voor het maken van afspraken en het stellen van (niet-spoedeisende) vragen. Bij Contact lees je meer over onze bereikbaarheid.


Verloskundigen

Alle verloskundigen in de praktijk zijn lid van de Koninklijke Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en ingeschreven in het kwaliteitsregister. Meer daarover kun je lezen bij Kwaliteit.

Je zult ons alle vier leren kennen op het spreekuur, bij de controles en echo’s in je zwangerschap. Aarzel niet om te vragen naar een afspraak bij de verloskundige(n) die je nog niet hebt ontmoet. Wij hebben afwisselend zeven dagen per week, 24 uur per dag, dienst. In de dienst doen wij bevallingen en kraamvisites. Daarnaast zijn wij bereikbaar voor onze zwangere cliënten. Bij problemen of ongerustheid, kun je ons dan ook altijd bellen voor hulp of advies. Meer over onze bereikbaarheid lees je bij Contact.


Waarneemster

Bij afwezigheid van een van ons, tijdens het volgen van een DBGF-23bijscholing, bij vakantie of ziekte, zorgen wij voor waarneming. Vaste waarneemster in de praktijk is Nina Janssen, een zeer bekwame en lieve verloskundige. Je kunt Nina tegenkomen op het spreekuur en in de diensten.