De praktijk

rond

Ons Team

Je leert ons kennen op het spreekuur, bij de controles en echo’s in je zwangerschap. We kijken er naar uit je te verwelkomen in de praktijk!

Lees meer

Visie

Wij bieden vertrouwde, professionele verloskundige zorg, waarbij wij ruimte willen geven de periode rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd een onvergetelijke en positieve gebeurtenis te laten zijn. Veiligheid staat voorop, maar dat hoeft niet ten koste te gaan van persoonlijke wensen van jou en je partner.

Lees meer

rond

rond

Spreekuur

Je bent van harte welkom op het spreekuur, op een van onze drie locaties. Wij houden dagelijks spreekuur en bieden de mogelijkheid van spreekuur in de avond en in het weekend. Per afspraak geef je zelf aan welke locatie jouw voorkeur heeft.

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We begeleiden je volgens de laatste inzichten en richtlijnen. Wij onderzoeken voortdurend hoe de kwaliteit in onze praktijk kan worden verbeterd om onze cliënten de best mogelijke zorg te geven.

Lees meer

rond

rond

Klachtenregeling

Ben je niet tevreden? Vertel het ons! Misschien kunnen we samen tot een oplossing komen. Als dit niet lukt, is er de klachtenregeling.

Lees meer