Skip to main content

Speciale samenwerking

Je hebt bij ons toegang tot een netwerk aan samenwerkingspartners, met ieder hun eigen deskundigheid.

Onder onze ‘handige links’-pagina vind je vele zorgprofessionals uit de regio. Daarnaast brengen we graag in het bijzonder de volgende samenwerkingspartners onder je aandacht. Wij zijn ervan overtuigd dat deze collega’s ons aanbod aan zorg en kennis aanvullen. Zij delen onze visie, hebben jarenlange ervaring in hun eigen vakgebied en staan voor kwaliteit.

Lactatiekundige (IBCLC) – Sanne Koeman

Sanne geeft voorlichting vóór de geboorte en biedt hulp en advies bij borstvoeding na de geboorte. Zij verzorgt maandelijks een voorlichtingsavond aan onze cliënten, die je kosteloos kunt bijwonen. Hiervoor ontvang je van ons een uitnodiging tijdens je zwangerschap.

In de kraamtijd begeleiden de kraamverzorgende en wij je bij de borstvoeding. Als er meer nodig is, kan Sanne je verder helpen.

https://www.sannekoemanlactatiekundige.nl

Kinder-EHBO cursus – Angela Kamp

Per jaar gebeuren er ruim anderhalf miljoen ongevallen in en om het huis. Vooral kinderen zijn kwetsbaar; meer dan 60.000 kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar worden per jaar in het ziekenhuis behandeld. Als ouder of verzorger ben je vaak de eerste persoon die met deze ongevallen zal moeten omgaan. Situaties worden minder moeilijk als je weet wat je wel en wat je absoluut niet mag doen. Daarom bieden wij een cursusavond Kinder-EHBO aan voor ouders en verzorgers van baby’s en jonge kinderen, volgens de laatste richtlijnen. De avond wordt verzorgd door Angela, gediplomeerd EHBO-docente van het Oranje Kruis.

https://www.verloskundige-amstelveen.nl/kraamtijd/kinder-ehbo/

Geboortefotografie – Dora Barens

Heb je wel eens gedacht aan geboortefotografie? Dora Barens legt met haar camera de geboorte van je kind en van jullie gezin vast. Zij doet dit op een pure, professionele en liefdevolle manier. Dora is de officiële geboortefotograaf van diverse ziekenhuizen in de regio, waar zij ook toegang heeft tot de OK. Je kunt ook bij haar terecht voor zwangerschaps- en newbornsessies.

www.dorabarensfotografie.nl

Diëtistenpraktijk Myrthe Rebattu en Renate de Schaap

Een gebalanceerde voeding tijdens de zwangerschap draagt bij aan een goede gezondheid van de moeder, wat de kans op complicaties tijdens de zwangerschap en bevalling verkleint en een goed herstel na die tijd bevordert. Daarnaast is goede voeding essentieel voor een optimale groei en ontwikkeling van de baby in de zwangerschap en het is van invloed op de gezondheid van het kind in zijn verdere leven.

Sommigen krijgen te maken krijgen met de diagnose zwangerschapsdiabetes of met een verhoogde kans daarop. Wij adviseren je dan om een afspraak te maken met een van de diëtistepraktijken van Myrthe Rebattu of Renate de Schaap, om een dieet en leefstijladviezen te bespreken. Zij zijn goed op de hoogte van alle richtlijnen in de zwangerschap en zijn gespecialiseerd op het gebied van zwangerschapsdiabetes.

https://www.myrtherebattu.nl 

https://dietistennet.nl/dieten/zwangerschap

Consulent seksuele gezondheid NVVS – Dieuwke Ottens

Soms kunnen er vragen of problemen zijn op het gebied van seksualiteit tijdens of na de zwangerschap. Dit kan individueel zijn of binnen de partnerrelatie. Veel vragen of problemen zijn eenvoudig op te lossen. Een consulent kan jou of jullie hierbij ondersteunen. Je kunt laagdrempelig bij Dieuwke terecht voor een afspraak op onze praktijk, op de locatie Kamillelaan.

https://praktijkvoorseksuelegezondheidhaarlem-noord.nl/hulp-bij-problemen

Close Menu