Agenda

Alle agenda-items, die je mogelijk kunnen interesseren, vind je hier. Wij geven regelmatig voorlichtingsavonden. Zet de datum, die voor jou het meest geschikt is, alvast in je agenda!

Voorlichtingsavond borstvoeding

Eens in de twee maanden geeft lactatiekundige Sanne Koenen een voorlichtingsavond over borstvoeding aan onze cliënten en partners. Hierbij krijg je veel informatie en tips die je kunt gebruiken om goed voorbereid met de borstvoeding te kunnen starten. Deze voorlichtingsavonden zijn gratis.

Er is ook een Engelstalige borstvoedingsavond. Bekijk voor meer informatie hierover het Engelstalige gedeelte van onze website.

Je kunt je opgeven op de Website van Sanne Koeman

De eerstvolgende voorlichtingsavonden vinden plaats op:

Locatie:
Wijkcentrum De Bolder
Groenhof 140, 1186 EX  Amstelveen

6 april 2020, 18.30 uur -> deze bijeenkomst komt te vervallen i.v.m. maatregelen rondom het coronavirus, bekijk voor een alternatief aanbod van Sanne ons nieuwsbericht: ‘Online voorlichtingsavond en cursussen’

11 mei 2020, 18.30 uur
8 juni 2020, 18.30 uur

Voorlichtingsavond bevallen

Eens in de 6-8 weken geven wij een voorlichtingsavond over de bevalling aan onze cliënten en partners. Hierbij krijg je veel informatie en tips die je kunt gebruiken om goed voorbereid de bevalling in te gaan, zeker als je je eerste kindje verwacht. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als je komt.

Er is ook een Engelstalige voorlichtingsavond. Bekijk voor meer informatie hierover de agenda op het Engelstalige gedeelte van onze website.

Je kunt je voor alle voorlichtingsavonden opgeven bij onze assistente per email aan

praktijk@verloskundige-amstelveen.nl

De eerstvolgende voorlichtingsavonden vinden plaats op:

Locatie:
Wijkcentrum De Bolder
Groenhof 140, 1186 EX  Amstelveen

Woensdag 22 april 2020 19:30 tot 21:30 -> bijeenkomst vindt online plaats i.v.m. maatregelen rondom het coronavirus, bekijk voor meer informatie ons nieuwsbericht: ‘Online voorlichtingsavond en cursussen’

Woensdag 24 juni 2020 19:30 tot 21:30

 

Cursusavond kinder-EHBO

Een ongeluk zit in een klein hoekje… Als ouder of verzorger ben je vaak de eerste persoon die met ongevallen in en om huis zal moeten omgaan. Daarom organiseren wij iedere maand een cursusavond kinder-EHBO voor ouders en verzorgers van baby’s en jonge kinderen.

Situaties na een ongeval worden minder moeilijk als je weet wat je wel en wat je absoluut niet mag doen. Daarom organiseren wij iedere maand een cursusavond Kinder-EHBO voor ouders en verzorgers van baby’s en jonge kinderen.

Met behulp van een PowerPointpresentatie zullen verschillende levensbedreigende situaties, ziekten en kleinere verwondingen worden behandeld. De cursus wordt gegeven door een gediplomeerd EHBO-docente van het Oranje Kruis, volgens de laatste richtlijnen.

Deze avond vindt plaats in onze praktijk in Gezondheidscentrum Duizendblad, op de Kamillelaan 1 in Amstelveen.

De eerstvolgende cursusavond vindt plaats op:

  • vrijdag 29 mei -> nog onzeker i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus

Het gaat om één lesavond van 3 uur, van 19 tot 22 uur.

De kosten bedragen €15 per deelnemer, deze dienen bij inschrijving/voorafgaand aan de avond contant te worden voldaan.

Je kunt je opgeven bij de assistente op de praktijk of per email:

praktijk@verloskundige-amstelveen.nl

De avond kan doorgaan met minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers.