Skip to main content

Agenda

Alle agenda-items, die je mogelijk kunnen interesseren, vind je hier. Wij geven regelmatig voorlichtingsavonden. Zet de datum, die voor jou het meest geschikt is, alvast in je agenda!

Voorlichtingsavond borstvoeding

Iedere maand geeft lactatiekundige Sanne Koenen een voorlichtingsavond over borstvoeding aan onze cliënten en partners. Hierbij krijg je veel informatie en tips die je kunt gebruiken om goed voorbereid met de borstvoeding te kunnen starten. Deze voorlichtingsavonden zijn voor jou gratis.

Er is ook een Engelstalige borstvoedingsavond. Bekijk voor meer informatie hierover het Engelstalige gedeelte van onze website.

i.v.m. De maatregelen rondom het coronavirus geeft Sanne deze informatieavond online in Zoom. Voor nieuwe data en voor aanmelding neem je contact op via de website van Sanne Koeman of mail: info@sannekoemanlactatiekundige.nl

Je maakt van tevoren kosteloos een account aan via www.Zoom.us of download Zoom in de App Store. Via Sanne ontvang je verdere informatie en een link voor deze avond.

Dinsdag 6 September 2022

Deze avond is Nederlandstalig, voor het Engelstalige aanbod kijk je op het Engelstalige gedeelte van onze website.

Voorlichtingsavond bevallen

Eens in de 6-8 weken geven wij een voorlichtingsavond over de bevalling aan onze cliënten en partners. Hierbij krijg je veel informatie en tips die je kunt gebruiken om goed voorbereid de bevalling in te gaan, zeker als je je eerste kindje verwacht. 

Er is ook een Engelstalige voorlichtingsavond. Raadpleeg hiervoor de agenda op het Engelstalige gedeelte van onze website.

Op dit moment zijn wij bezig met het maken van een film met informatie over de bevalling. Tot dat deze af is, bieden wij je graag een opname van de laatste voorlichtingsavond aan. Deze kun je opvragen door een mailtje te sturen aan onze assistente:

praktijk@verloskundige-amstelveen.nl

 

Cursusavond kinder-EHBO

Een ongeluk zit in een klein hoekje… Als ouder of verzorger ben je vaak de eerste persoon die met ongevallen in en om huis zal moeten omgaan. Daarom organiseren wij iedere maand een cursusavond kinder-EHBO voor ouders en verzorgers van baby’s en jonge kinderen.

Situaties na een ongeval worden minder moeilijk als je weet wat je wel en wat je absoluut niet mag doen. Daarom organiseren wij iedere maand een cursusavond Kinder-EHBO voor ouders en verzorgers van baby’s en jonge kinderen.

Met behulp van een PowerPointpresentatie zullen verschillende levensbedreigende situaties, ziekten en kleinere verwondingen worden behandeld. De cursus wordt gegeven door een gediplomeerd EHBO-docente van het Oranje Kruis, volgens de laatste richtlijnen.

Deze avond vindt plaats in onze praktijk in Gezondheidscentrum Duizendblad, op de Kamillelaan 1 in Amstelveen.

De eerstvolgende cursusavonden vinden plaats op:

  • Donderdag 29 September 2022
  • Vrijdag 28 Oktober 2022

Het gaat om één lesavond van 3 uur, van 19 tot 22 uur.

De kosten bedragen €15 per deelnemer, deze dienen bij inschrijving/voorafgaand aan de avond contant te worden voldaan.

Je kunt je opgeven bij de assistente op de praktijk of per email:

praktijk@verloskundige-amstelveen.nl

De avond kan doorgaan met minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers.

Close Menu