Agenda

Alle agenda-items, die je mogelijk kunnen interesseren, vind je hier. Wij geven regelmatig voorlichtingsavonden. Zet de datum, die voor jou het meest geschikt is, alvast in je agenda!

Voorlichtingsavond borstvoeding

Eens in de twee maanden geeft lactatiekundige Sanne Koenen een voorlichtingsavond over borstvoeding aan onze cliënten en partners. Hierbij krijg je veel informatie en tips die je kunt gebruiken om goed voorbereid met de borstvoeding te kunnen starten. Deze voorlichtingsavonden zijn voor jou gratis.

Er is ook een Engelstalige borstvoedingsavond. Bekijk voor meer informatie hierover het Engelstalige gedeelte van onze website.

Je kunt je opgeven op de Website van Sanne Koeman

De eerstvolgende voorlichtingsavonden vinden plaats op:

Locatie:
Wijkcentrum De Bolder
Groenhof 140, 1186 EX  Amstelveen

Let op: i.v.m. maatregelen rondom het coronavirus geeft Sanne momenteel maandelijks een informatieavond online in Zoom. Voor nieuwe data en voor aanmelding kun je mailen naar: info@sannekoemanlactatiekundige.nl

Je maakt van tevoren kosteloos een account aan via www.Zoom.us of download Zoom in de App Store. Via Sanne ontvang je verdere informatie en een link voor deze avond.

Deze avond is Nederlandstalig, voor het Engelstalige aanbod kijk je op het Engelstalige gedeelte van onze website.

Voorlichtingsavond bevallen

Eens in de 6-8 weken geven wij een voorlichtingsavond over de bevalling aan onze cliënten en partners. Hierbij krijg je veel informatie en tips die je kunt gebruiken om goed voorbereid de bevalling in te gaan, zeker als je je eerste kindje verwacht. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als je komt.

Er is ook een Engelstalige voorlichtingsavond. Raadpleeg hiervoor de agenda op het Engelstalige gedeelte van onze website.

Je kunt je voor alle voorlichtingsavonden opgeven bij onze assistente per email aan

praktijk@verloskundige-amstelveen.nl

De eerstvolgende voorlichtingsavonden vinden plaats op:

Locatie:
Wijkcentrum De Bolder
Groenhof 140, 1186 EX  Amstelveen

Let op: Onze bijeenkomsten vinden momenteel online in Zoom plaats i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus.

De eerstvolgende voorlichtingsavonden zijn gepland op:

Maandag 21 Juni 2021, 19:30 tot 21:30

Het volgen van een van beide avonden is voldoende, het programma is identiek. Het is niet nodig om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Je kunt deelnemen door van tevoren eenvoudig een account aan te maken via www.Zoom.us of download Zoom in de App Store. Op de avond zelf neem je deel aan de bijeenkomst met de Meeting ID die je van ons ontvangt per email vanaf een zwangerschapsduur van ongeveer 25 weken.

 

Cursusavond kinder-EHBO

Een ongeluk zit in een klein hoekje… Als ouder of verzorger ben je vaak de eerste persoon die met ongevallen in en om huis zal moeten omgaan. Daarom organiseren wij iedere maand een cursusavond kinder-EHBO voor ouders en verzorgers van baby’s en jonge kinderen.

Situaties na een ongeval worden minder moeilijk als je weet wat je wel en wat je absoluut niet mag doen. Daarom organiseren wij iedere maand een cursusavond Kinder-EHBO voor ouders en verzorgers van baby’s en jonge kinderen.

Met behulp van een PowerPointpresentatie zullen verschillende levensbedreigende situaties, ziekten en kleinere verwondingen worden behandeld. De cursus wordt gegeven door een gediplomeerd EHBO-docente van het Oranje Kruis, volgens de laatste richtlijnen.

Deze avond vindt plaats in onze praktijk in Gezondheidscentrum Duizendblad, op de Kamillelaan 1 in Amstelveen.

De eerstvolgende cursusavond vindt plaats op:

  • Momenteel vinden er helaas geen bijeenkomsten plaats i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus.

Het gaat om één lesavond van 3 uur, van 19 tot 22 uur.

De kosten bedragen €15 per deelnemer, deze dienen bij inschrijving/voorafgaand aan de avond contant te worden voldaan.

Je kunt je opgeven bij de assistente op de praktijk of per email:

praktijk@verloskundige-amstelveen.nl

De avond kan doorgaan met minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers.