Ons team

Verloskundigen

Wij zijn (v.l.n.r.) Marloes Guntenaar, Suzanne van Bloemen, Marloes Smidtman, Astrid Wolbink en Nina Janssen. We kijken er naar uit je te verwelkomen in de praktijk!

Je leert ons kennen op het spreekuur, bij de controles en echo’s in je zwangerschap. Aarzel niet om te vragen naar een afspraak bij een verloskundige die je nog niet hebt ontmoet. Wij hebben afwisselend zes dagen per week (avond)spreekuur en zeven dagen per week, 24 uur per dag, dienst. In de dienst begeleiden we bevallingen, doen kraamvisites en zijn bereikbaar voor onze zwangere cliënten. Bij problemen of ongerustheid kun je ons dan ook altijd bellen voor hulp of advies. Meer over onze bereikbaarheid lees je bij Contact.

Suzanne

Suzanne heeft gewerkt als verpleegkundige in de kraamzorg, op de verloskamers, kraamafdeling en zelfs in Ghana. Zij studeerde door en werd in 2006 verloskundige. Zij kwam in 2008 in de praktijk. Iets later voltooide ze de opleiding tot echoscopiste. Suzanne is een lieve verloskundige, die altijd en overal de rust weet te bewaren. Ze houdt van de diversiteit in culturen binnen onze regio. Zij is in de praktijk verantwoordelijk voor o.a. al onze (echo)apparatuur en de cliëntenenquête. Suzanne is zowel zakelijk als privé lekker ondernemend. Ze is een trotse moeder van drie prachtige dochters. Ze houdt van reizen en koken, maar vooral ook van gezellig tafelen!

Marloes S.

Marloes is verloskundige sinds 2004. Na haar opleiding deed ze werkervaring op in diverse praktijken in Noord-Holland. Sinds 2006 werkt ze in onze praktijk. Zij volgde daarnaast de opleidingen lactatiekunde en echoscopie. Zij heeft een warme persoonlijkheid en een aanstekelijke lach. Marloes is gezellig en lief wanneer het kan en streng wanneer dat nodig is. De afwisseling van dienst met spreekuur en het maken van echo’s maakt dit vak voor haar zo leuk. In haar vrije tijd geniet Marloes van haar gezin met twee kinderen en van vrienden, varen op de Loosdrechtse plassen en wordt zij blij van alles rondom wonen en interieur.

Astrid

Astrid is in 1995 afgestudeerd als verloskundige en sindsdien in de praktijk. In 2008 deed zij als eerste verloskundige in onze maatschap de opleiding tot echoscopiste. Zij is een enthousiaste verloskundige die voor je door het vuur gaat als het nodig is. Na al die jaren is een mooie bevalling begeleiden nog steeds wat ze het allerliefste doet! Astrid is in de praktijk verantwoordelijk voor o.a. de financiën en onze roosters en ze is voorzitter van de Kring van Verloskundigen in onze regio. Ook in haar vrije tijd zit zij niet graag stil. Astrid is moeder van drie kinderen, loopt graag een rondje hard in het Amsterdamse Bos en vindt het heerlijk om samen met haar gezin nieuwe plekken op de wereld te ontdekken.

Marloes G.

Marloes is verloskundige sinds 2005. Zij werkte in Haarlem en Amsterdam voordat zij in 2008 bij de praktijk kwam. Later deed ze o.a. de opleiding tot echoscopiste. Zij is een rustige verloskundige die graag naar je luistert en je helpt te bevallen op de manier zoals jij dat wilt. Je kunt na je zwangerschap bij haar terecht voor het plaatsen van een spiraaltje en zij klieft het tongriempje bij jonge baby’s wanneer dat nodig is. Marloes is verantwoordelijk voor o.a. de website en financiën van de praktijk en is bestuurslid in het Verloskundig Samenwerkingsverband met Ziekenhuis Amstelland. Als ze vrij is gaat zij er graag op uit met man en zonen; de natuur in, naar een museum of lunchen met vriendinnen.

Nina

Nina versterkt, sinds haar afstuderen in 2015, met veel plezier ons team als vaste waarneemster. Tijdens het volgen van een bijscholing, bij vakantie of ziekte, springt zij extra voor ons in. Nina is geboren en getogen in de Achterhoek, maar woont alweer zeven jaar in Amsterdam. De afwisseling in het vak en de uitdaging van elke bevalling geven haar keer op keer weer een bijzondere beleving. Meedelen in het moment dat ouders hun kind voor het eerst verwelkomen, vindt zij het mooiste dat er is. Nina is naast verloskundige ook echoscopiste. In haar vrije tijd gaat zij graag op reis of op stap met familie en vrienden.

Assistentes

Wij worden ondersteund door praktijkassistentes Saskia Smit en Astrid Johan. Een van hen is elke werkdag op de praktijk. Wanneer je ons belt, is zij het eerste aanspreekpunt voor het maken van afspraken en het stellen van (niet-spoedeisende) vragen. Bij Contact lees je meer over onze bereikbaarheid.

Saskia

Saskia werkt sinds 2016 in onze praktijk. Daarvoor werkte ze als leidinggevende op een kinderdagverblijf. Drie dagen per week beantwoordt zij de telefoon en email, beheert de agenda en ondersteunt de verloskundigen met administratieve werkzaamheden. Saskia is gezellig, zorgzaam en stressbestendig en daarmee onze steun en toeverlaat! In haar vrije tijd sport ze graag en houdt van koken en bakken, samen met haar twee kinderen.

Astrid

Astrid is sinds 2014 twee dagen per week in onze praktijk. Zij is altijd vrolijk, behulpzaam en flexibel en daarmee een net zo fijne assistente voor de verloskundigen als voor onze cliënten. Astrid geniet in vrije tijd van haar gezin, van wandelen in het bos, uitwaaien aan het strand en museumbezoek. Haar passie is schilderen. De rest van de week is zij dan ook te vinden in haar atelier, waar ze werkzaam is als beeldend kunstenaar.

Andere onderwerpen in deze categorie