Onze praktijk

Spreekuur

Je bent van harte welkom op het spreekuur, op een van onze drie locaties. Wij houden dagelijks spreekuur en bieden ook de mogelijkheid van spreekuur in de avond en in het weekend. Wij werken volgens afspraak en je kunt per afspraak aangeven welke locatie jouw voorkeur heeft.

Waar en wanneer?

Dagelijks DuizendbladMFC BinnenhofLokatie -molenweghouden wij spreekuur in Amstelveen Westwijk op onze praktijk in gezondheidscentrum Duizendblad. Hier is ook wekelijks avondspreekuur, weekendspreekuur en maken wij echo’s. Op dinsdag overdag en donderdagavond houden wij spreekuur in Amsterdam Buitenveldert in het MFC Binnenhof/Ouder- en Kindcentrum, ook hier kun je terecht voor echo's. Op donderdagmiddag houden wij spreekuur in Amstelveen Noord, nabij het centrum van Amstelveen, in Gezondheidscentrum de Molenweg. Meer informatie over de bereikbaarheid van alle locaties, vind je onder Contact.

Afspraken

De eerste afspraak vindt plaats wanneer je ongeveer 8 weken zwanger bent. Deze afspraak duurt ongeveer 45 minuten. De hierop volgende afspraken duren ongeveer 15 minuten. Daarin hebben we tijd voor de controle zelf, het beantwoorden van vragen en het geven van de nodige informatie. Voor echo’s plannen wij ook 15 minuten in. Deze kunnen vaak gecombineerd worden met de reguliere zwangerschapscontrole. Indien je van tevoren denkt meer tijd nodig te hebben, vinden we het fijn als je dit aangeeft, zodat wij extra tijd voor je kunnen inplannen.

Wachtkamer

DBGF-58Wanneer je een afspraak hebt en de deur nog gesloten is, kun je rustig plaatsnemen in de wachtkamer. Er zijn tijdschriften, boeken en geboortekaartjes van de baby's die de afgelopen maanden werden geboren. Het is soms onvermijdelijk dat je even op je beurt moet wachten, omdat je voorgangster iets meer tijd nodig heeft dan gepland, of door andere onvoorziene omstandigheden rondom onze cliëntenzorg. Wij proberen zoveel mogelijk op tijd te werken en hopen op je begrip. Wij vragen je zelf op tijd op je afspraak te komen. Als je te laat bent, kunnen we genoodzaakt zijn een nieuwe afspraak met je in te plannen.