Skip to main content

Nieuwjaarsactie

Schrijf je nu bij ons in en krijg een echo op verzoek (pretecho) naar keuze met 50% korting!

Onze geavanceerde echoapparatuur is beschikbaar in Amsterdam en Amstelveen. Naast de medische echo´s die wij aanbieden, ben je van harte welkom voor echo’s op eigen verzoek, zonder medische reden. Hierbij kunnen we in 2D of 3D kijken naar je kindje.

Houd er rekening mee dat deze echo niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Normaal gesproken brengen wij €50 in rekening voor een echo op verzoek. Met onze nieuwjaarsactie betaal je slechts €25 voor een echo op verzoek naar keuze.
Dit aanbod is geldig voor nieuwe cliënten die zich inschrijven voor zwangerschapsbegeleiding. Je kunt deze extra echo meteen inplannen of op een later tijdstip tijdens je zwangerschap. Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken!

Echo in 2D of 3D

Een echo waarbij we in 3D kijken naar je kindje is meestal het mooist bij 24 tot 28 weken zwangerschapsduur. Je ontvangt de mooiste twee beelden van de echo als foto-afdruk en kunt alle foto’s digitaal terugvinden in een app op je smartphone.

Geslachtsbepaling

Wil je het geslacht van je kind graag weten en hiermee niet wachten tot de 20 weken-echo? Wij maken graag een echo geslachtsbepaling bij een zwangerschapsduur vanaf 15 weken.

Echo aanvragen met 50% korting!

Vul eerst je gegevens in en vraag een (pret)echo aan.

[]
1 Step 1
Naam
Geboortedatum
date_range
Telefoonnummer
Eventuele vragen of opmerkingen
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
Close Menu